banner

İletişim


info@bahisforum.gen.tr

×


banner

http://i.hizliresim.com/VD7lBr.jpg Betpark 15 TL Çevrim Şartsız / Yatırım Şartsız / Üst Limitsiz Deneme Bonusu Kural ve Şartları # Bonus Miktarı..................: 15 TL # Yatırım Şartı....................: Yok # Max Çekim.......................: Limitsiz # Min Çekim........................: 100 TL # Bonus Süresi....................: 3 Gün

Bu konu 19915 kez görüntülendi 8 yorum aldı ...
BetPark | 15TL Çevrimsiz - Yatırımsız - Max Çekim Sınırı Olmayan Deneme Bonusu 2,60 19915 Reviews

    Konuyu değerlendir: BetPark | 15TL Çevrimsiz - Yatırımsız - Max Çekim Sınırı Olmayan Deneme Bonusu

    5 üzerinden 2,60 | Toplam: 5 kişi oyladı ve 19915 kez incelendi.

Like Tree2Likes
  • 1 Post By muammer4222
  • 1 Post By rhythm
Şu an Deneme Bonusları kategorisindeki BetPark | 15TL Çevrimsiz - Yatırımsız - Max Çekim Sınırı Olmayan Deneme Bonusu isimli konuyu okuyorsunuz.
  1. #1
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    BetPark | 15TL Çevrimsiz - Yatırımsız - Max Çekim Sınırı Olmayan Deneme Bonusu



    Betpark 15 TL Çevrim Şartsız / Yatırım Şartsız / Üst Limitsiz Deneme Bonusu Kural ve Şartları

    # Bonus Miktarı..................: 15 TL
    # Yatırım Şartı....................: Yok
    #
    Max Çekim.......................: Limitsiz
    #
    Min Çekim........................: 100 TL
    #
    Bonus Süresi....................: 3 Gün
    #
    Bonus Çevrim Şartı..........: Yok
    #
    Ana Para Çevrim Şartı......: -
    #
    Özel Şartlar......................: Sanal bahis hariç tüm spor bahislerinde geçerlidir. Dilerseniz 15 TL Free Bet yerine 15 Free Spin'de alabilirsiniz. Free Spinler; King of Slots, Steam Tower, Magic Portals, Bloodsuckers ve Lucky Angler oyunlarında geçerlidir.
    Ekli Küçük Resimler Ekli Küçük Resimler You can't download the attachment before replay


  2. #2
    muammer4222 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.07.2018
    Mesajlar
    3
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @muammer4222

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    arkadaşalar oynamak isteyen burdan oynasın ben 100 tl yaptım cektım 30 dk yatırdılar paramı sagolsunlar

  3. #3
    rhythm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    04.08.2018
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @rhythm

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Betpark ile çevrimi tamamladım. Para çekme talebi yolladım 200 TL. umarım yolllarlar da bu siteyle devam ederim. Zira diğer oynadığım site epey zorluk çıkarmaya paranın üstüne yatmaya başlamıştı.

    Edit: Beyler tüm bilgilerim doğru olmasına ramen böyle bir uyarıyla karşılaştım. Arkadaşın cevap vermesini bekliyorum. Tekrar editleyeceğim son durumu.

    Edit 2: arkadaşla konuştuk doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün. onu düzeltti sağ olsun. şimdi çekim talebi verdim tekrardan. beklemedeyim. Editleyeceğim.

    Edit 3: Beyler site çok sağlam, parayı yatırdılar. 200 tl 190 tl olarak yansıdı. kesinti bize ait. Teşekkürler Betpark. Bundan sonra seninle yola devam.

    Konu rhythm tarafından (05.08.2018 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.

  4. #4
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı rhythm Nickli Üyeden Alıntı
    Betpark ile çevrimi tamamladım. Para çekme talebi yolladım 200 TL. umarım yolllarlar da bu siteyle devam ederim. Zira diğer oynadığım site epey zorluk çıkarmaya paranın üstüne yatmaya başlamıştı.

    Edit: Beyler tüm bilgilerim doğru olmasına ramen böyle bir uyarıyla karşılaştım. Arkadaşın cevap vermesini bekliyorum. Tekrar editleyeceğim son durumu.

    Edit 2: arkadaşla konuştuk doğum tarihimi yanlış girmişim 2 gün. onu düzeltti sağ olsun. şimdi çekim talebi verdim tekrardan. beklemedeyim. Editleyeceğim.

    Edit 3: Beyler site çok sağlam, parayı yatırdılar. 200 tl 190 tl olarak yansıdı. kesinti bize ait. Teşekkürler Betpark. Bundan sonra seninle yola devam.

    Tebrik ederiz. Güle güle harca

  5. #5
    rhythm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    04.08.2018
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @rhythm

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı Bahis Forum Nickli Üyeden Alıntı
    Tebrik ederiz. Güle güle harca
    Teşekkür ederim. Sayenizde tanıştık bu siteyle (:

  6. #6
    Murat4307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    02.09.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @Murat4307

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Siteye giremiyorum betpark betpark114.com olarak cikiyor googlede

  7. #7
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu | BetPark

    Alıntı Murat4307 Nickli Üyeden Alıntı
    Siteye giremiyorum betpark betpark114.com olarak cikiyor googlede
    İlk mesajda yer alan "Betpark Güncel Site Adresi" yazan bölümün altındaki linke tıkladığınızda Betpark sitesine ulaşabilirsiniz.

  8. #8
    ukalgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    22.01.2019
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @ukalgs

    Cevap: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    üye olmayanlar için hala aktiftir. bence cok güzel bi bonus. yüklenin........

  9. #9
    fuatyildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    07.03.2019
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @fuatyildiz

    Cevap: BetPark | 15 TL Çevrimsiz Yatırımsız Limitsiz Deneme Bonusu

    Bet Park üye oldum 15₺ free bet aldım 320₺ çekim talebi verdim teşekkür ediyorum 20 dakika içeriisnde işlemim sonuçlandı şuan yatırım yaparak bahis almayı düşünüyorum teşekkürler bet park

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş
banner
banner