banner

İletişim


info@bahisforum.gen.tr

×


banner

Bildiğiniz üzere bu zamana kadar ilginizi çekecek bonusları WhatsApp ile sizlere ulaştırıyorduk ancak hem üye sayımızın artmasından hem de ücretsiz whatsapp grubumuza abone olmayan kullanıcıların da bu bonuslardan haberdar olması adına bu başlığa da girmeye karar verdik. Konuya abone olabilir, girilen mesajları email olarak alabilirsiniz. Başlığa kısa yoldan http://bit.ly/freebahis şeklinde ulaşabilirsiniz. İlk bonus bilgilendirmemiz MobilBahis'ten Olsun. Aşağıdaki linke tıklayan

Bu konu 101507 kez görüntülendi 196 yorum aldı ...
Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı 3,91 101507 Reviews

    Konuyu değerlendir: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    5 üzerinden 3,91 | Toplam: 11 kişi oyladı ve 101507 kez incelendi.

Sayfa 3/20 İlk 1234513 ... Son
Like Tree45Likes
Şu an Özel Dosya Konuları kategorisindeki Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı isimli konuyu okuyorsunuz.
  1. #21
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Tüm Yeni Üyelere 50 FREE SPIN
    Princessbet Ayricaliklar Dünyasına Yeni Katılan Üyelere
    Sitemizi Denemeleri İçin 50 Free Spin!
    Ücretsiz Free Spin ile Netent Slot Oyunlarını Keşfedin.

    Almış olduğunuz 50 Free Spin aşağıda belirtilen oyunlarda geçerlidir;


    Kural ve Şartlar


    1. Promosyon Princessbet Dunyasina yeni katilan kullanicilar icin gecerlidir.
    2. Promosyonun amacı yeni katılım saglayan üyelerimizin slot oyunlarımızı denemeleri ve keyifli vakit geçirmeleridir.
    3. Freespin kazançlarını çekebilmeniz ya da başka alana aktarabilmeniz için Freespinlerin kullanımından sonra oluşan bakiyenizi 10 katı çevirmeniz gerekmektedir. Bu bonus ile kazanılabilecek max. tutar 250 TL dir.
    4. Freespinlerden kazanç elde edildiği taktirde para cekme talebi vermeden 50 TL yatırım yapmanız ve yatırılan miktarın ana para çevrimini tamamlamış olmanız gerekmektedir.
    5. Bakiyeniz min. 250 TL olduktan sonra çekim yapabilmeniz mümkündür.
    6. Almış Olduğunuz Free Spinleri; Steam Tower, Dazzle, Dead Or Alive Netent Slot oyunlarında kullanabilirsiniz.
    7. Ayni IP den kayit islemi gerceklestiren uyelerden (belge talep etmedikce) yalnizca 1 (bir) uye bu promosyondan faydalanabilir.
    8. Aynı IP adresini, aynı adres bilgilerini, aynı e-mail hesabını, aynı telefon numaraları vb gibi kişisel bilgilerini paylaşan kullanıcıların sadece biri bu promosyondan faydalanabilecektir. Ayrıca aynı aile fertlerinden sadece biri bu bonustan faydalanabilir.
    9. Freespinlerin kullanım suresi 5 gündür. Tanımlandıktan 5 gün icersinde cevrimi tamamlanmayan Freespinler ve kazanclari otomatik olarak iptal edilir.
    10. Bu promosyon eglence amacli Princessbet tarafindan olusturulmustur.
    11. Princessbet bu promosyonu istediği zaman durdurma, iptal etme, kötüye kullanım durumunda bonusu ve bonustan elde edilen kazancı geri alma hakkını saklı tutar.



    Princessbet Güncel Site Adresine Gitmek İçin
    www.82princessbet.com


  2. #22
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Matbet Cuma günü bonusları devam ediyor. Tüm üyelerine 15 TL yatırım şartsız bonus.
    ve Reel Rush oyununda geçerli 15 Free Spin.

    https://matbet66.com

  3. #23
    randomalice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    13.08.2018
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @randomalice

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Freespinden kazanç sağladım, çekim istedim 15 dakikaya hesaba geçti. Teşekkürler admin Bu arada Matbet'den ilk defa çekim talep ettim, gayet hızlılar, şüphesi olan arkadaşları aydınlatmış olayım dedim.

  4. #24
    dogangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    23.09.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @dogangs

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    kardeşim ben ordan oynarım hep güven o siteye harika bir site

  5. #25
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı


  6. #26
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı


  7. #27
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Jojobet'ten tüm üyelerine Cuma günü bonusu. Herkese 15 TL Bedava Bahis

    Ayrıca 15 Free Spin'de King Of Slots oyununda tanımlanmış.

    https://www.jojobet83.com

  8. #28
    sandrobudel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üye
    Üyelik tarihi
    27.08.2018
    Mesajlar
    1
    Konular
    0
    Bahsedilme
    0 Mesaj
    @sandrobudel

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    bu matbetin free spini çevrimi ne şartı?

  9. #29
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Alıntı sandrobudel Nickli Üyeden Alıntı
    bu matbetin free spini çevrimi ne şartı?
    Jojo ve Matbet'in Free Spinlerinin çevrim şartı yok bildiğim kadarıyla. 100 TL yapıp çekilebiliyor.

  10. #30
    BahisForum.Gen.Tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AdministratorsModerator
    Üyelik tarihi
    22.03.2018
    Mesajlar
    935
    Konular
    2343
    Blog Entries
    1
    Bahsedilme
    1 Mesaj
    @BahisForum.Gen.Tr

    Cevap: Free Bet - Bedava Bahis - Free Spin Bilgilendirme Başlığı

    Klasikleşen Betcup ve Kingbetting yarışmalarımız aktifdir.

    Betcup Yatırımsız 20 TL için Aktif | 20 TL Yatırımsız Bonus | İlk Golüı Kim Atar ? | Chelsea - Liverpool | Betcup

    Kingbetting Çevrimsiz Yatırımsız 20 TL için Aktif | Kingbetting | Çevrimsiz Yatırımsız 20 TL Bonus | Real Madrid - Atletico Madrid Maç Skoru Ne Olur?

Sayfa 3/20 İlk 1234513 ... Son

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Giriş

Facebook platformu Giriş
banner
banner